Sundhed er ikke en one size fits all; det handler om at finde den rette balance for det enkelte individ

Mit navn er Mathilde Stender, og til dagligt studerer jeg til Klinisk Diætist på Københavns Professionshøjskole og er færdiguddannet sommer 2023. Fra mit nuværende studie har jeg fået viden og opnået færdigheder og kompetencer inden for særligt: kostvejledning, sundhedsfremme, psykologi og sygdomslære, samt været i et halvt års praktik på Herlev/Gentofte- og Bornholms Hospital.

Derudover har jeg fra mit tidligere virke som Sergent i Forsvaret fået færdigheder og kompetencer i særligt undervisning og fysisk aktivitet, som jeg i høj grad drager nytte af i mit nuværende arbejde med at vejlede. 

BRYD VANEN – INVESTER I DIG SELV

SUNDHED ER MERE END KOST OG MOTION; DET ER OGSÅ GLÆDE, OVERSKUD, SØVN, NÆRVÆR.

Jeg har en passion om at normalisere sundhed. Sundhed er ikke en one size fits all; det handler om at finde den rette balance for det enkelte individ. Med Better Habits håber jeg på at kunne hjælpe dig til at få gode, holdbare vaner, som du kan bruge resten af dit liv.

Skræddersyet kost- og træningsplaner kan være rigtig gode til at inspirere den enkelte, men jeg synes ikke, at det er den mest optimale og holdbare løsning, hvis man for eksempel gerne vil tabe sig og holde det. Her skal man nemlig ind og arbejde med sine egne grundlæggende vaner og tankemønstre.

Derfor tilbyder jeg 1:1 vejledning, hvor netop dine vaner og behov kommer i fokus. Her vil jeg give dig en række redskaber og viden, som vil hjælpe dig med din livsstilsændring.